1st day - Kavala

 Kalimera!!!


Avui hem tingut el primer contacte amb el centre educatiu 2 Gymnasium Kavala on hi han al voltat de 190 estudiants i 22 professors/res. Després de tindre una càlida benvinguda i un regalet per part de la comissió Erasmus del centre, hem participat en activitats de presentació personal i dinàmiques grupals en col·laboració amb l'alumnat grec. 
La segona benvinguda va ser per part de l'ajuntament de Kavala on el vicealcalde ens ha explicat la història de la ciutat de Kavala i durant 30 minuts ha ates totes les preguntes fetes per part de l'alumnat Erasmus. El concepte de desigualtat ha estat present en tot moment, ja que la part fonamental d'aquest projecte és treballar en la reducció de desigualtat tant en l'àmbit educatiu com social. En acabant la reunió hem fet una visita al museu històric de Mohammed Ali, una figura molt emblemàtica d'aquesta ciutat a més a més de ser el fundador de la dinastia egípcia.
Amb aquesta visita l'alumnat hem pres consciència de les inequitats dels segles passats i s'han mentalitzat per no repetir-les mai més. El punt final d'aquest dia ha sigut el dinar en un restaurant tradicional grec on hem gaudit moltíssim.


Fins demà!




Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

4t día en Kavala

2nd day - Kavala